Peta Kebarangkalian

Anda membeli satu, beban yang dikehendaki jumlah wang yang pada kad dan gunakan kad untuk membuat pembelian. Kad prabayar boleh membantu jika anda tidak layak untuk debit tradisional atau kad kredit, adalah pada bajet yang ketat, atau mahu untuk mengajar anak-anak bagaimana menangani uang mereka. Anda tidak mendapatkan kredit dan jadi anda tidak akan membantu untuk mewujudkan kredit. (Berikut adalah beberapa cara untuk memulai bangunan pinjaman.) Yang terbaik prabayar kad tout minimum yuran, diterima secara meluas dan membenarkan anda untuk beban uang dalam pelbagai cara, termasuk deposit langsung, pemindahan dari cek atau akaun simpanan tunai dan beban di bahagian runcit.

Jika anda sedang mempertimbangkan plastik kad percetakan, hubungi kami segera untuk mendapatkan kualiti plastik kartu di saku harga yang mesra. Kami menawarkan murah perniagaan kad, kad hadiah, pengumpulan dana kad, kad kunci hotel dan banyak lagi. Kad plastik Monster menyajikan untuk membawa anda tinggi kualiti PVC plastik perniagaan kad yang memberi orang lain lari untuk uang mereka. Yang menyebabkan plastik kad punya standar yang tinggi dan mencerminkan diri anda dan perniagaan anda ke dalam yang paling kreatif dan cara profesional. Kita memahami anda plastik bisnis percetakan kad keperluan dan menawarkan menakjubkan plastik Kad perniagaan dengan harga yang wajar tanpa berkompromi pada kualiti.

Berikut adalah beberapa prabayar atas kad dari rakan-rakan kami, diikuti oleh sebuah senarai penuh editor picks. Ini kad menawarkan ganjaran, yang tidak biasa dengan kad kredit untuk pinjaman yang buruk. Pemegang menerima 2% tunai kembali di stesen minyak dan restoran (sehingga $1,000 di digabungkan pembelian setiap suku, maka 1%). Berterusan APRIL untuk pembelian (berubah-ubah 22.99%) adalah tinggi bahkan untuk yang selamat kad, tetapi menggunakan tunai anda kembali untuk membayar baki anda boleh membuat ini dielakkan dan membayar ketika Menemui laporan kredit anda tingkah laku untuk 3 biro kredit.

Sebuah kartu kredit yang sangat serupa dengan kad kredit, dengan beberapa perbezaan utama. Dengan kad kredit, kad kredit membolehkan kau untuk meminjam uang dari bank untuk mengeluarkan tutup pembelian yang anda buat. Perbezaan utama adalah untuk tuduhan kad yang anda akan mempunyai untuk membayar anda keseimbangan dalam setiap bulan untuk menghindari hukuman.

Sebagai contoh, kad bisa menawarkan 3% ganjaran untuk $6,000 setiap tahun di menghabiskan dan kemudian 1% itu. Meskipun ada beberapa orang yang mungkin tidak bersedia untuk membayar anda, biaya tahunan boleh berbaloi jika ganjaran dan faedah yang anda peroleh melebihi biaya dan beberapa kad mengetepikan tahunan bayaran untuk tahun pertama. Anda mendapatkan yang tidak terhad 2 mil per dolar dihabiskan pada semua pembelian, dan miles bisa ditebus terhadap paling biaya perjalanan untuk kredit atas pernyataan anda. Anda tidak terhad untuk syarikat penerbangan tertentu atau hotel dan tidak ada jumlah minimum yang diperlukan untuk menebus.

Ini kad kredit juga membenarkan anda untuk menebus mata anda untuk pembelian perjalanan dengan beberapa penerbangan. Perjalanan Premium kad kredit menawarkan perjalanan tambahan manfaat seperti bank kenyataan kredit atau terbang ruang istirahat akses yang tidak berkaitan dengan tertentu penerbangan. Tiada sejarah kredit yang diperlukan untuk Diri-Pembina Kredit akaun + dijamin Visa kad kredit. Anda bermula dengan seorang pembina kredit akaun, tapi akan automatik akan layak untuk mendapat kad kredit anda apabila anda telah dibuat 3 kali berturut-turut bulanan pembayaran, mempunyai sekurang-kurangnya $100 dalam simpanan, dan berada di kedudukan yang baik. Anda juga akan menikmati ciri-ciri seperti pemantauan kredit dan akaun pemberitahuan untuk menjaga anda di trek. Ditambah akaun pengurusan bayaran dan akan telah menunggu untuk anda 12 hingga 24 bulan pembayaran untuk menyelesaikan untuk menerima deposit anda.