Berita Ekonomi, Berita Kewangan, India Berita, Psp

Perniagaan kecil yang melibatkan web bentuk, sebagian dari pemasaran digital, cenderung untuk berada di antara orang-orang yang menghasilkan hasil yang paling dan membawa keuntungan yang paling. Orang-orang sekarang belajar tentang syarikat di Internet lebih sering daripada cara lain, jadi ia biasanya tidak sukar untuk mencari pelanggan dan aliran pendapatan. Perkhidmatan pembersihan dan syarikat real estate juga mempunyai kejayaan yang tinggi kadar, yang masuk akal – semua orang perlu rumah ini, dan mereka memilih mereka bersih. Jika anda adalah seorang akuntan atau akuntan dan ingin mempunyai kebebasan dan otonomi perniagaan anda sendiri, anda boleh menggunakan teknologi moden untuk memulakan online anda sendiri perakaunan perkhidmatan dan menarik syarikat-syarikat lain sebagai pelanggan. Setelah anda mempunyai disangsikan syarikat dan telah menerima majikan nombor kad pengenalan, buka rekening bank khusus untuk perusahaan anda.

Ini bermakna bahawa pemilik ini memiliki harta, dalam ketiadaan salah laku, adalah sangat dilindungi oleh undang-undang jika perniagaan adalah yang tidak berjaya. Pekerjaan di profesi dalam perniagaan dan kewangan sektor dijangka membesar sebanyak 8 persen dari 2020-2030, kira-kira sebagai cepat seperti yang rata-rata untuk semua pekerjaan, mewujudkan tentang 750,800 pekerjaan baru. Globalisasi, semakin ekonomi dan kompleks cukai dan peraturan persekitaran diharapkan untuk terus menghasilkan kuat permintaan untuk pengaudit dan akauntan.

Program perniagaan juga sokongan penciptaan dan penyelenggaraan tinggi kualiti pekerjaan di luar bandar. Kepentingan Internet semakin meningkat dengan setiap hari yang berlalu, menjadikannya semakin sukar untuk syarikat-syarikat untuk mengatasi kekacauan dan pasaran diri mereka dengan betul. Digital perkhidmatan pemasaran sentiasa berada dalam permintaan, dan banyak yang kecil dan sederhana lebih suka outsource mereka daripada membina mahal pasukan dalaman.

Diberikan kemampuan syarikat untuk menghabiskan besar pada kad kredit, aku sekarang termasuk maksimum beberapa bonus mata anda boleh mendapat-asumsi-syarikat anda memenuhi semua keperluan perbelanjaan. Sebagai COVID-19 wabak terus, kesannya adalah jelas merasakan dalam setiap wilayah, setiap industri dan setiap aspek kehidupan. Namun demikian, beberapa sampingan kesan-kesan yang pandemik masih mempunyai kuasa untuk kejutan. Minggu ini, McKinsey diperiksa beberapa konsekuensi yg tidak diharapkan, termasuk sebuah ledakan dalam bilangan dalam talian pengguna memberikan produk dan perkhidmatan, percepatan trend yang membentuk pekerja bank, perubahan dramatik di Cina membeli kereta tingkah laku, dan kemungkinan penurunan tunai sebagai bagian dari kehidupan sehari-hari.

McKinsey analisis 54 pasar di seluruh dunia menemukan yang lebih daripada separuh daripada pos pembawa kedudukan yang baik untuk memasuki perkhidmatan kewangan pasaran. Jika pos eksekutif boleh memanfaatkan mereka ada kewangan perkhidmatan pengedaran rangkaian, perniagaan mereka boleh menjadi lebih sebahagian daripada mereka pelanggan kehidupan sehari-hari dan membuat perniagaan yang tahan model. Kelajuan perubahan yang terhasil dari wabak ini mewujudkan bentuk baru kewangan dan risiko operasi sebagai syarikat berjuang dengan inflasi, kekangan kapasiti dan bekalan rantai gangguan. Amerika Serikat dan Eropa Kesatuan mengalami inflasi yang lebih tinggi, dengan harga yang tidak menentu untuk bahan baku seperti kayu dan baja.

Jauh bekerja telah membuat sulit untuk memberi latihan peluang untuk pekerja, perlahan inovasi dan membuat kesihatan mental risiko. Berkomunikasi kepada pekerja-pekerja berapa nilai-nilai mengalir ke gambar keseluruhan membantu untuk mengembalikan bon. Itu $ 1.5 triliun global kesejahteraan pasaran, termasuk kesihatan, kecergasan, nutrisi, penampilan, tidur dan kesadaran, berkembang sebanyak 5 hingga 10% per tahun. Ia masuk akal bagi konsumen untuk mencari cara untuk mengawal mereka kesejahteraan selepas segala yang mereka telah melalui semasa COVID-19 krisis. Minggu ini, McKinsey memberikan menyelam ke dalam bagaimana beberapa syarikat sedang berusaha untuk membantu pengguna sembuh, dan bagaimana syarikat dan sektor boleh menyembuhkan diri mereka sendiri. Sebagai lockdowns pengguna terpaksa tinggal di rumah, AS e-dagang melihat 10 tahun pertumbuhan dalam suku pertama tahun 2020.