Bandingkan Kad Kredit & Menggunakan Talian Di Creditcards Com

Tidak semua bisnis kartu kredit yang sama dan syarikat mempunyai beberapa yang sangat unik keperluan yang perniagaan kad kredit boleh menyelesaikan. Sama ada anda seorang prop tunggal permulaan atau telah bekerjasama atau membentuk kemitraan, ada kad kredit perniagaan yang membolehkan kau untuk mengakses garis kredit ketika menggunakan kredit peribadi anda. Setiap kali seseorang meminta kartu kredit, satu persoalan penting selalu timbul: Bagaimana ini memberi kesan kepada saya baki? Ada satu perniagaan kad kredit yang akan menjadi pilihan yang terbaik untuk semua pemilik perniagaan di seluruh papan.

Penerbit juga mengambil kira faktor-faktor lain seperti anda perniagaan pendapatan dan sejarah kredit. Ini membuat mudah untuk mengumpulkan ganjaran tanpa perlu untuk mengimbangi berbeza bonus kategori atau menghabiskan topi. Dengan fleksibel pilihan penebusan dan terkawal yuran tahunan, kartu ini adalah pilihan yang sangat baik jika anda hanya ingin untuk menjaga satu kad kredit dalam dompet anda untuk semua perbelanjaan. KAMI Bank menawarkan baik-bulat pelbagai perniagaan kad kredit, dengan pilihan untuk hampir semua pemilik perniagaan, bergantung pada pilihan mereka dan apakah mereka tertarik dalam intro menawarkan.

Wells Fargo Perniagaan Platinum kad kredit menawarkan pilihan kembali tunai atau mata ganjaran. Pilih tunai kembali pilihan dan mendapatkan 1.5% tunai kembali pada pembelian kelayakan. Pilih “Ganjaran Mata” pilihan untuk mendapatkan 1 mata untuk setiap $1 menghabiskan, dan mendapatkan 1,000 bonus mata di setiap bil jika anda menghabiskan sekurang-kurangnya $1,000 pada pembelian kelayakan. (Menebus mata untuk kad hadiah, barang dagangan, tiket penerbangan dan banyak lagi.) Tidak ada tahunan bayaran dan pengenalan kadar 0% untuk pertama sembilan bulan. Premium dibayar setiap tahun dan boleh digunakan untuk barang-barang di kedai, dengan jumlah baki dikeluarkan sebagai tunai atas permintaan.

American Express adalah kedua-dua penerbit perniagaan kad kredit dan pembayaran rangkaian di mana kad yang beroperasi, dan syarikat menawarkan pelbagai kad sesuai untuk jenis perniagaan kecil pemilik dan mereka perniagaan kad keperluan. Paling American Express kad juga menawarkan besar tanda-bonus, serta peluang untuk mendapatkan pahala mata dan mata bonus untuk pembelian kelayakan. Perjalanan Kad Kredit Mendapatkan bonus batu pada hampir setiap perjalanan yang membeli, tanpa mengira yang penerbangan atau hotel itu.

Apabila anda membuka bisnis baru kad kredit untuk membiayai perniagaan atau membuat pembelian harian, kau juga boleh memilih salah satu yang boleh membantu kamu membangun bisnis pinjaman. Tidak pernah terlalu dini untuk memulai rencana bisnis yang sukses dan bagaimana untuk mengambil itu ke level berikutnya. Ketika anda memohon untuk peribadi kad kredit, anda pembayaran dan akaun sejarah biasanya melaporkan untuk sekurang-kurangnya satu, jika tidak semua, tiga utama kredit pengguna biro-Pelanggan, profil google+, dan Profil. Bagaimanapun, jika anda memohon untuk perniagaan kad kredit, penerbit hanya boleh hubungi salah satu kredit pengguna biro dalam kes lewat pembayaran atau lewat pembayaran. Setiap penerbit telah dasar sendiri sama ada untuk laporan yang positif sejarah pembayaran untuk pengguna biro kredit atau hanya maklumat negatif.

Dalam hal ini secara mendalam panduan, kita menampung semua aspek-aspek penting memilih bisnis yang tepat kad kredit untuk bisnis dengan pandangan dan nasihat dari kami berat sebelah perniagaan dan kredit pakar. Hanya yang kuat kredit peribadi skor dapat memenuhi syarat anda untuk kadar faedah yang lebih baik pada anda pinjaman, perniagaan yang baik skor boleh juga isyarat untuk peminjam yang anda adalah layak untuk membiayai pembelian atau pinjaman lain. Mengejar Sapphire Reserve ® adalah kuasa ketika ia datang untuk penerbangan tempahan.